Wat houdt het premium consult in?
Het premium consult kenmerkt zich door de hoeveelheid ‘informatie’ en de persoonlijke begeleiding. Dit is de topper onder de consulten. Je krijgt namelijk het beste van twee werelden! 
Tevens krijg je een boek van Stephanie Molenaar naar keuze zodat je echt alle ins en outs kan nalezen t.a.v. slapen. Je kunt kiezen uit:
‘Baby in een droomritme’
‘Baby reflux’
‘Slaapconsult’

Hoe werkt het?
Na aanmelding voor het basis consult, gaan we allebei aan het werk.
Allereerst ontvang je een e-mail met daarin belangrijke informatie samen met:
– het intakeformulier
– lege daglog formulieren
– betalingsgegevens

Na ontvangst van deze e-mail ga jij als ouder aan het werk.  Je vult een zeer uitgebreid intakeformulier in, waar ik je bevraag op verschillende vlakken:
– zwangerschap en geboorte
– fysieke factoren die het slapen kunnen storen
– slaaptechnische factoren
– omgevingsfactoren

Tevens vul je gedurende  2 à 3 dagen daglogs in. Je beschrijft hierin uitgebreid hoe de dag van jouw kleintje er uit ziet. Je beschrijft hoe laat je kleintje naar bed ging, hoe het inslapen ging, hoe het wakker werd, hoe lang er is geslapen, wat er is gegeten etc.

Deze beide formulieren zijn voor mij van groot belang om een goede analyse en een goed slaapplan te maken. Des te nauwkeuriger jij dit invult, des te beter mijn analyse en slaapplan is. Na het invullen, stuur je alles retour en doe je de betaling. Zodra ik alles heb ontvangen ga ik voor je aan het werk.

Ik analyseer de gegevens uit het intakeformulier en de daglogs. Vaak heb ik dan nog even contact met jou, om nog wat kleine dingen na te vragen, zodat mijn beeld zo volledig mogelijk is. Vervolgens werk ik mijn analyse zo uitgebreid mogelijk voor je uit, met heldere adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. Het uitwerken van deze analyse is voor mij de grootste tijdsinvestering van het slaapconsult.
Vervolgens schrijf ik voor jullie het slaapplan. Het slaapplan is een stappenplan, bestaande uit kleine stappen, waarin precies staat beschreven wat je ‘moet’ doen en wat de vervolgstappen zijn. Je weet precies wanneer je naar de volgende stap kunt gaan, omdat dit allemaal staat beschreven.
Afsluitend ga ik in op de vragen die nog ‘open’ staan uit het intakeformulier, zodat jij met een gedegen plan aan het werk kunt met jouw kleintje.

Tevens verzamel ik voor jou de nodige factsheets. Factsheets zijn informatiebulletins, toegespitst op een bepaald onderwerp, die je voor meer informatie kunt lezen. Dit is een extraatje, want in principe heb je deze factsheets niet nodig om het slaapconsult te begrijpen/ uit te voeren.

Als alles klaar is ‘slaap ik er een nachtje over’… Ik lees de volgende dag nog eens alles goed door, om te kijken of ik niets vergeten ben. Zodra dit is afgerond zet ik alles naar je op de mail en kun jij aan de slag.

Maar… je staat er niet alleen voor! Vanaf dag 1 dat jij aan de slag met het slaapplan, ben ik jouw steun en toeverlaat. In de eerste week hebben we dagelijks contact per e-mail. Jij stuurt mij een soort mini daglogs op, waarop je van mij diezelfde dag feedback ontvangt. Zo kun je de volgende dag direct bij sturen, zodat je zo snel mogelijk resultaat gaat ervaren. Tevens kun je alle vragen stellen die je hebt, zodat je echt weet waarom je doet wat je doet. 

In de tweede week hebben we om de dag contact. Je bent door die eerste week stukken zekerder van je zaak waardoor er wat meer rust in jouw hoofd komt. En laat dat nou ook fijn zijn voor jouw kleintje en de rest van het gezin. 

In de derde week hebben we om de twee dagen contact. Het lukt misschien al om door te pakken naar de volgende stap uit het slaapplan, dus daar kan ik je dan weer feedback op geven. Dit is de laatste week echte coaching, dus maak hier nog even goed gebruik van! 
Mocht blijken dat er de komende toch meer behoefte is aan coaching, dan kun je dit natuurlijk erbij boeken. Hiervoor reken ik dan een  gereduceerd bedrag, afhankelijk van de hoeveelheid coaching die je wenst. 

Als het coachingstraject is afgerond ga je zelf lekker aan de slag. Na 3 weken hebben we nog even  telefonisch contact met elkaar om te kijken hoe het dan gaat en om het coachingstraject af te sluiten. 

Wat zijn de voordelen?
Je krijgt een volledig uitgeschreven analyse en slaapplan.
Je kunt delen van de analyse en het slaapplan meegeven aan bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, de gastouder, kinderarts etc.
Je kunt alles rustig nalezen op een moment dat het jou uitkomt.
Je krijgt gedurende 3 weken intensieve begeleiding, zodat jij zoveel mogelijk rendement uit het slaapconsult haalt. 

Wat zijn de nadelen?
Die zijn er niet… tenzij je niet houdt van je kwetsbaar opstellen… 😉