PUUR Miranda, een naam die jaren geleden ontstaan is vanuit een Facebookpagina voor gezonde recepten, zonder pakjes en zakjes. 
Tijdens mijn opleiding ‘integraal leefstijl- & vitaliteitscoach’ bleek deze naam enorm van toepassing te zijn, op wie ik ben als persoon. 
PUUR, no nonsense… what you see is what you get…

Naast mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs, ben ik in 2019 gestart met mijn bedrijf ‘PUUR Miranda’. Coaching, daar gaat mijn hart sneller van stromen.
Terwijl ik bezig was met de opleiding ‘integraal leefstijl- & vitaliteitscoach’ kwam de opleiding ‘droomritmecoach’ op mijn pad. Ook deze opleiding kon ik niet aan mij voorbij laten gaan, want als moeder van een onrustige slaapster, werd ik zo fijn geholpen met deze methode. 

Vervolgens kwam ik tot de conclusie dat ik het beste van twee werelden kan integreren. Dit maakt dat ik er voor heb gekozen om zowel kinderslaapcoaching als mamacoaching aan te bieden. 
In juni 2019 ben ik afgestudeerd als ‘integraal leefstijl – & vitaliteitscoach’ en in maart 2020 ben ik afgestudeerd als ‘droomritmecoach’. 

Maar wie ben ik nu? Laat ik het proberen samen te vatten:
Open, eerlijk, direct, ietwat onbenullig, enthousiast, gedreven, leergierig, nieuwsgierig.

In mijn consulten en coaching streef ik naar een duidelijk verhaal, waarbij jij het gevoel hebt dat jij de regie hebt of weer terugkrijgt!