fbpx

Ons verhaal

Mijn motivatie om te werken als ‘baby- en kinderslaapcoach’ is onze dochter Yve geweest. Zij heeft mij en mijn partner een hoop slapeloze nachten bezorgd, waarbij we soms wel meer dan 15 keer per nacht naast haar bedje stonden om haar te troosten, speentje terug te doen etc.

Ik heb heel internet afgelezen op zoek naar goede tips; diverse boeken gelezen en alle tips toegepast… maar op de een of andere manier zagen wij niet of nauwelijks verbetering. Vanuit mijn omgeving kwamen er tips als ‘laat maar huilen’. Wetende dat dit niet goed is voor kleintjes, maar op een gegeven zelf radeloos zijn, hebben dit geprobeerd. Vreselijk vond ik het… mijn kleine meisje zo horen huilen en niks mogen doen. Dit werkte dus niet voor ons. 
Het slapen van onze dochter werd op een gegeven moment voor mij een soort van obsessie. In mijn omgeving sliepen de kleintjes in dezelfde leeftijd al vrij snel door… maar Yve niet… Alles deed ik goed, dacht ik, maar nog hadden wij een meisje dat ‘s nachts veel wakker was. 

Na ruim een half jaar zelf ook zeer slecht te hebben geslapen, kwam ik in contact met Stephanie, de schrijfster van de ‘droomritme methode’.
Deze methode sprak mij aan omdat deze uit gaat van ‘niet laten huilen’, iets wat bij ons past.
Huilen maakt het stresshormoon cortisol aan, waardoor kindjes alleen maar slechter gaan slapen en wat de hechting verminderd. Iets wat natuurlijk niet de bedoeling is.
Door middel van een consult, wat kleine aanpassingen met behulp van de droomritmemethode, geduld en liefde is onze dochter beter gaan slapen en wij dus ook!

Alle kleintjes en hun ouders gun ik ook een goede nachtrust, zonder strijd. 

Ik help je graag op weg naar een betere nachtrust, voor jou en je kleintje!

Shopping Basket