Als ‘mama’ sta je altijd maar ‘aan’. Je kleintje vraagt jouw aandacht, maar ook jouw omgeving verwacht het één en ander van je. Het is niet altijd makkelijk om als ‘verse’ maar ook als ‘doorgewinterde’ moeder bij jezelf te blijven. 

Een slecht slapend kleintje versterkt dit nog meer. In zo’n periode ga je als moeder in de overlevingsstand. In mijn geval draaide alles om het slapen van onze kleine meid, alles werd hierop aangepast. Op zich niet verkeerd, maar het begon op een gegeven moment mijn leven te beheersen. 

Ik schoot volledig in de stress als het slapen even in de soep liep, had allerlei doemgedachten en langzaam aan veranderde ik in een complete ‘control freak’. 
Dankzij coaching heb ik geleerd om meer vertrouwen te hebben, ‘los te laten’ (ik gruwel van dit woord… maar het dekt wel de lading…) en ben ik niet meer dagelijks bezig met het slapen van onze dochter. 

Ik zie bij mij in de praktijk veel ‘moeders” die zichzelf op plaats vijf neerzetten, vergeten zijn wat voor hen belangrijk is en niet of nauwelijks tijd voor zichzelf inplannen. Vaak zijn deze vrouwen onzeker, ze weten niet meer waar hun kwaliteiten liggen. 
Deze vrouwen zijn keien in het produceren van belemmerende gedachten of alles op een gouden weegschaaltje leggen. 
Ik help jou om je zelfvertrouwen te vergroten, jezelf weer belangrijk te vinden. Je leert te ont-moeten. Je gaat weer te leven in plaats van overleven. Uiteraard vraagt dit om maatwerk, passend bij jouw coachingsvragen. 

Wat bereik je met mamacoaching?
– Je zelfvertrouwen wordt vergroot.
– Je vindt jezelf weer belangrijk.
– Je leert te ont-moeten.
– Je gaat beter voor jezelf zorgen. 
– Je hebt meer energie. 
– Je gaat weer leven in plaats van overleven.
– Overige doelen die je jezelf hebt gesteld. 

Mamacoaching wordt aangeboden in twee vormen, online of offline. Beide mogelijkheden bieden veel voordelen. Uiteraard is een combinatie van beide vormen ook mogelijk. 
Mamacoaching vraagt om maatwerk, afhankelijk van jouw persoonlijke coachingsvragen. Op basis van deze vragen stel ik een offerte en een coachingsovereenkomst op.