Klantervaringen

Ik heb ontzettend veel inzichten gekregen in mijzelf en mijn eigen handelen. Welk effect heeft voeding op mijn gezondheidsklachten en hoe pak ik dit aan? Mijn doelen worden concreet gemaakt zodat ze haalbaar zijn. Het beetje huiswerk en voorbereiding is prima te doen. Verder is Miranda een inspirerende en prettige persoonlijkheid. Ze weet info op een duidelijke en begrijpelijke manier over te dragen, met een heerlijk vleugje humor. Je voelt je gelijk thuis bij haar. Ze stelt concrete vragen met diepgang waardoor er snel inzichten komen. Al met al heb ik een erg prettige en leerzame ervaring gehad.​

Melanie

Bij Miranda heb ik de juiste handvatten gekregen om beter om te gaan met mijn vermoeidheidsklachten. Hierdoor begon ik weer op te leven en voelde ik dat ik steeds meer energie kreeg! Het contact is erg prettig en de voorbereiding per sessie is kort, helpt je met een zelfreflectie en geeft verschillende persoonlijke inzichten.

Sanne

Al een tijdje zat ik wat minder goed in mijn vel en was ik te zwaar. Miranda weet precies de vinger op de zere plek te leggen en zodoende zijn we aan de slag gegaan met het niet lekker in mijn vel zitten. Miranda geeft je door oefeningetjes en reflectie veel inzicht in je eigen gedrag. Het gaat nu een stuk beter met me! Ik kan beter loslaten en daardoor slaap ik beter. En die kilo’s…. die komen nu aan de beurt. Alles op zijn eigen tijd! ​

Martine

Ik ben via een vriendin in contact gekomen met Miranda met een voor mij heel duidelijke vraagstelling: Ik wil afvallen, zeker 10 kilo. Nou dan gaan we daarmee aan het werk! Echter bleek bij de eerste sessie al dat dit helemaal niet mijn vraagstelling/ probleem was.Het onderliggende probleem was mijn zelfbeeld waardoor ik op verschillende fronten vastliep met name thuis. We hebben verschillende thema’s, oefeningen en doelstellingen doorgesproken en gedaan. 

Ik kan niet anders zeggen dan dat Miranda een heel fijne gesprekspartner is. Zij weet (noem het intuïtief) precies wat ze wanneer moet benoemen. Wat in mijn geval af en toe flink confronterend kon zijn.
Het heeft er ertoe geleid dat ik na 2 sessies tijdens (een al gepland) stilteweekend, ik het echt niet prettig had. Alle opgekropte emoties leken dat weekend los te komen. Vanaf dat moment kon ik verder met deze emoties en deze een plek geven of ze positief omzetten naar het nu.
Ik kan niet anders zeggen dat dat ik blij ben dat ik geweest ben, ik slaap beter, voel me daardoor fitter en zit lekker in mijn vel. Die 10 kilo, dat is nog steeds een wens maar die staat in zijn geheel niet meer op de voorgrond.

Jacquelien